По какъв начин да монтираме сглобяем плувен басейн в градината?

inflatable poolЕдин от рентабилните и най-забавни варианти да прекарате летен горещ следобед е да отпочивате или дори да играете в надуващ се плувен басейн в двора ни. Децата и възрастни биха могли да се радват на приятни мигове и забавления във водата.

Собствен басейн в градината вече не е абсолютно невъзможна или тежка покупка, както преди време. Към днешна дата в почти всеки двор с достатъчно площ е възможно да се построи сглобяем басейн за плуване.

С лесно подготвяне, различни ключови аксесоари и голяма част опции за интересни занимания, надуващият се басейн е възможно да стане в едно неповторимо семейно мероприятие. Тези, където биха желали да се радват максимално от басейните за надуване може да научат проста методика за построяване, която да следват всеки път:
Изберете мястото на надуващия се плувен басейн

За да построите вашия басейн за плуване, намерете чиста и много далечно пространство от дървета или растителност.

Подготовка на повърхността
Плувният басейн е желателно да е сложен на плоска плоскост, с цел запазване качеството и да разполага с равномерна дълбочина . Възможно е да се наложи да изравнявате земята, да премахнете чакъла и т.н. Хубав избор е да изсипете слой пясък, за да сглобите плувния басейн.

Инсталирайте конструкцията на басейна, на подовото покритие
Подредете плувния басейн над брезент. Подберете правилното положение и разгънете точно преди надуване.

Надуйте страните на надуваемия басейн
Напомпайте страните на басейна с инфлационна помпа.

Пълнене на плувния басейн
Свържете маркуча в градината и включете чешмата: изчакайте докато се запълни, това може спокойно да отнеме няколко часа.

Добре е да изпълните плувния басейн на сутринта.
С този конкретен вариант слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят водата до температура, която е типична за късния следобед. Ако напълнената вода все още е неприятно хладна, добавете към нея малко на брой кофи, съдържащи гореща вода за бързо покачване на топлината.

Монтиране на принадлежности
Ако случайно в комплекта за басейн има филтърен модул, можете спокойно да инсталирате паралелно запълването на басейна и инфузията. Малко след тази стъпка да добавите всички допълнителни компоненти към надуваемия басейн: стълбичката за достъпност, чадър и шезлонзи около му и т.н.

След като надуващият се басейн е монтиран, е необходимо само и единствено да облечете банския и да се обречете на радостта от къпането в собствения ви дом!

Сайта ни: https://baseinibg.com/garden/21-ратанови-мебели