По какъв начин да монтираме надуваем плувен басейн в двора?

inflatable pool

Може би един от най-забавните и рентабилни варианти да прекарате летен горещ почивен ден е да релаксирате или пък да се забавлявате в сглобяем плувен басейн в задния ни двор. Малчугани и пораснали може да се радват на забавни моменти и водни забавления.

Собствен басейн в градината в днешно време не е абсолютно невъзможна или тежка придобивка, както беше назад във времето. Днес в почти всеки двор с достатъчно пространство може спокойно да се построи сглобяващ се басейн. До него да се изгради вид ограда и да се постави една люлка.

С лесно подготвяне, различни ключови аксесоари и няколко идеи за приятни занимания, сглобяемият басейн за плуване би могло да се превърне в едно наистина незабравимо събитие за цялото семейство. Тези от вас, които желаят да се насладят оптимално от басейните за плуване е възможно да разберат лесна методика за монтаж, която биха следвали всеки път:

Изберете мястото на сглобяващия се басейн за плуване
Да инсталирате своя собствен басейн, намерете светла и много далечна площ от растителност и дървета.

Подготвяне на повърхнината
Надуваемият басейн е нужно да е сложен на изравнена равнина, с цел за запазване общото качество и да разполага с равна дълбочинност в басейна. Може да се наложи да изравнявате почвата, да премахнете чакъла и т.н. Добър избор е да поставите слой пясък, за да надуете плувния басейн.

Наредете конструкцията на надуваемия басейн, на подовото покритие
Наредете надуваемия басейн върху брезент. Изберете си правилното местоположение и разтворете преди напомпате.

Надуйте страните на плувния басейн
Надуйте стените на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Напълнете басейна
Ползвайте маркуча в градината и включете чешмата: почакайте като се напълни, това може спокойно да отнеме няколко часа.

Добре е да напълните надуваемия басейн на рано сутрин.
С този начин топлината от слънцето трябва да затопли водата до температура, която е присъща за втората част на деня. Ако случайно водата все още е неприятно хладна, налейте към нея няколко кофи, съдържащи гореща вода за бързо покачване на топлината.

Монтиране на аксесоари
Ако случайно в басейния комплект има филтър, спокойно можете да инсталирате паралелно инфузията или да запълните басейна. В следствие на това да добавите абсолютно всички допълнителни компоненти към плувния басейн: стъпалата за достъпност, чадър и шезлонзи около му и др.

Когато надуващият се басейн е приготвен, остава само и единствено да поставите бански костюм и да се отдадете на радостта от гмуркането в собствения ви дом!