В състояние ли сте да гадаете сънищата с помощта на книга за тълкуване на сънища?

horoscope

Съновиденията за тълкуване е нужно да се отделят. Ако съновидението ви е смутно, минава като на филм и вие не играете в този „сценарий“ – този сън е безпредметен. Съновидението, върху което ще трябва да се фокусирате, следва да направи белег във вашата памет. Може би няма да можете се сетите за пълния сценарий, а единствено и само отделни епизоди. Действително и най-малката частица или детайл от съновидението е нужно да направи личния си следа в душата ви.

Препоръка за тълкуване на съновиденията: Най-вече сънят, който е съпътстван с чувство и не ви дава покой, е в състояние да ви напътства. Пророческият сън има типична сантиментална украска, като е невъзможно да се сподели със слова.

Не прибързвайте да отваряте книгата за гадаене на сънища. Много набързо се тълкуват събития, като са емоционално украсени и имат контакт с абсолютно човешки чувства. Истинските и големи усещания са светлините по уличките на пребиваването ни.

Съвсем възможно е от нас сънуваното да стане неразделна част от реалния живот. Всяка една нощ всеки един от нас сънува, но в голяма част от случаите, неминуемо след събуждане, не се сещаме за абсолютно нищо. Правилното анализиране на съновидението е умение. Наистина трябва да успеете от огромното количество сънувано да сортирате съдържание.

Изключително рядко в сънищата ни на лице са звуци, миризми, вкусови усещания и цветове. Появяването им в съновидението на всеки един човек е от огромен смисъл и в по-голяма част от случаите допринася яснота за събития от бъдещето.

Направете дневник на сънищата си. Добре подберете точно тези детайли, където са надеждни за гадаене. Погледнете в книгата за разгадаване на сънища ключов момент, който се отнася до определен обект, предмет на вашите сънища. И съвсем спокойно последвайте правилата, правилни за всяка една дейност на творчеството.

Потенциални примери от съновника: гориста местност – тревожност; планинска верига – трудност; мъглявина – неизвестност; ято птици – гости;…

Не схващайте съня буквално. Съновиденията са лишени от здрав разум, логика и последователност. Логиката на изкуството драстично се различава от логичността на живия живот. Всичко, което сънуваме, е игра на нашето собствено подсъзнание. Нашето собствено подсъзнателно мислене е ограбено от реална логика и смисъл.

За повече информация: виж тук